Szeness Zs. tapasztalata

Kedves Bokk Zoltán Úr!

Megbeszélésünknek és ígéretemnek megfelelően mondom el a Magneter HM-01 220V készülékkel szerzett tapasztalatunkat:

A Mi családunk az 2009 óta használja a Magneter készüléket, és teljes jogú családtaggá vált. Amikor valami bajunk van, mindig ráfekszünk, és segít. A tartozék lemezeken felül beszereztünk még pár lemezt, amivel a betegségeinket-problémáinkat tudtuk kezelni. Ilyen pl: Gyomorsav-Reflux, Prosztata vagy az Aranyér kezelésére készített cd. De a nagylányunknak a Menstruációs probléma lemez is sokszor segített már „azokon” a napokon. Többször panaszkodtam a Zoltánnak, hogy ezek az elemek keveset bírnak, az akkumulátoroknak kisebb a teljesítménye, de csak a Profira cserélést ajánlotta, amit nem tudtunk akkor megfizetni.

2014 év végén elköltöztünk, és a költözés során a (nem tudom hogyan) de a dvd lejátszó eltűnt és a Magneter erősítő összetört. Nagyon elkeseredtünk. Jöttek a tél végi megfázások, a hidegben az én prosztatám is elkezdett akadozni, így hívtuk Zoltánt. Arról számolt be, hogy most készült el az első hálózatról működő HM-01 készülék. Nem volt kérdéses, hogy (Zoltán beszámolta a töröttet) megvettük az új HM-01 220V készüléket.

2015 Februárjától, az elsők között voltunk, akik az új HM-01 220V készüléket használhattuk. Azt tapasztaltuk, hogy kevesebb kezelés elég ahhoz, hogy panaszaink megszűnjenek! Az én problémámat is rövidebb idő alatt sikerült kikezelni, mint azelőtt. Jött a tavaszi kerti munka, és a Gerinc-reuma lemez is és a Porckorong sérv lemez is, már 1-2 kezelés alkalmával megszüntette a fájdalmakat.

A lányom is azt tapasztalja, hogy kevesebb alkalom is elég, hogy a görcsök megszűnjenek. Olyan értésünk van, mintha ez a készülék erősebben kezelne!

És nem kell elemeket cserélni!!! Volt olyan eset is, amikor nem tudtam kezelni magam, mert nem volt itthon elem, az akkumulátorok pedig teljesen le voltak merülve. Azóta nem kell figyelni, hogy a led milyen fényesen villog. Ezzel a készülékkel így azt mondhatom – ha már családtagnak neveztem a Magnetert – nagykorú lett a HM-01 készülék!!!! Nagyon örülünk, és köszönjük a fejlesztőknek.

Maradok Tisztelettel:

Szeness Zsolt és Családja
Kőbányáról

B. Miklós tapasztalata

Kedves Zoltán!

Mindenekelőtt sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!

Dec.23-iki telefonbeszélgetésünk alapján küldöm az alábbi beszámolót:

2012 karácsonya óta, tehát bő két éve csaknem folyamatosan használom a Magnetert. Higgadt és tárgyilagos mérnökemberként az ilyenkor szokásos lelkendező-hálálkodó beszámolóktól eltérő stílusban, de nem kevésbé pozitív tartalommal írom meg tapasztalataimat.

1999-es diagnosztizálást követően kezdetben relapszáló-remittáló, majd kb. 2007 óta szekunder progresszív szklerózis multiplexben szenvedek. A készülék kedvező hatásán túl azt is értékelem, hogy a vásárlást megelőző tájékozódás során nem hangzott el semmiféle, hiú reményeket keltő túlzott ígéret, a készülék túldícséréséről szó sem volt. Prognózisként, rendszeres magneter-használat mellett várható eredményként a betegségre jellemző lassú, de biztos rosszabbodás megállítása hangzott el.

Nos, az elmúlt 2 év során állapotom valóban nem rosszabbodott, bár a betegségre jellemző kisebb-nagyobb hullámzások kissé tompítva ugyan, de megmaradtak. Tárgyilagosan pozitív beszámolómmal azért is vártam hosszabb ideig, mert a betegséget ismerők számára csak így lehet hiteles.

Sorstársaimmal együtt a legkülönfélébb alternatív gyógymódok esetén gyakran tapasztaltunk kezdeti váratlan javulást, majd hosszú távon a megszokott lassú romláshoz való visszatérést. Szükség volt erre a 2 évre, hogy biztonsággal állíthassam, a Magneter igen nagy valószínűséggel valóban hatásos hosszú távon is. Remélem, megbocsátják, hogy nem szándékozom ellenpróbát végezni, nem kívánom kipróbálni, hogy magneter-terápia nélkül is megmarad-e a stagnáló állapot, vagy elkezd romlani. Inkább kitartóan használom tovább!

Érdeklődő betegtársaim számára még egy, nem is jelentéktelen apróság: az “SM Spasticus paresis” lemeznek rövid távú, azonnali hatása is van, közvetlenül használat után mintegy 20-30 percig a legerősebben bénult jobb lábammal néhány olyan mozdulatot is végre tudok hajtani, amit általában nem. Azt hiszem, a legtöbb krónikus betegség esetén nincs ilyen azonnali hatás, ez talán segít néhány betegtársamnak a Magneter megkedvelésében, de lényegesebb a hosszú távú hatás!

Mindannyiuk munkáját megköszönve, tisztelettel
Bodnár Miklós

Dr. Kiss Katalin tapasztalata a Magneter készülékről!

Ismeretlen tapasztalat

Az anyósom (71 éves) már 2 éve nem tudott nyugodtan aludni éjszakánként. Este nehezen aludt el és hajnalban már 3-4 órakor felébredt és nem tudott visszaaludni. Ettől napközben fáradtnak, kimerültnek érezte magát. Orvoshoz nem ment a problémájával, inkább altatókat szedett, amikor aludni szeretett volna.

Amire gyanakodtunk az az, hogy ő az érzelmeit nehezen tudja kimutatni, így a stressz helyzetekben is “viselkedik”, nem tudja azt kellőképpen levezetni, inkább magába zárja a bánatát és tépelődik rajta. A Magnetert 2011 júniusban kezdte el rendszeresen használni a “Depresszió” lemezzel. A javulás kb. 2 hét elteltével állt be. A kúrát augusztus végéig folytatta, majd abbahagyta. A hatása novemberig tartott ki, amikor újra jelentkeztek a kellemetlen tünetek. Karácsonykor újra kezdte a kúrát, ezúttal a “Relaxáció, meditáció” lemezzel. Most is kellett kb. 2 hét, hogy érezze a hatást, de azóta már megint tud nyugodtan pihenni. Azt hiszem, csak az az ember tudja ezt igazán értékelni, aki hasonló cipőben jár, vagy egy hozzá közel álló embernek vannak ilyen problémái.
Leírhatatlan érzés az, amikor altatók nélkül tud az ember újra nyugodtan pihenni és ezáltal élvezni a nappalokat is.

K.A. tapasztalata Bajáról

52 évesen már 80 kg voltam. Mindenféle diétát kipróbáltam, de sajnos egyikkel sem értem el tartós eredményt. Mígnem egyszer rábukkantam a Magneter készülékre. Mindennapos használatával, normális étkezés mellett 6 hét alatt 6 kg súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnom.

Köszönöm Magneter!

Bokk Zoltán – saját tapasztalat

Erős térdfájdalommal járó tüneteket követően elküldtem feleségemet Szakorvosi vizsgálatra.

A kitapintható cseresznye méretű (feltételezett) ciszta diagnózist követően elkezdtük kezelni feleségemet a Magneter készülékkel.

Mire elérkezett az ultrahangos vizsgálat időpontja, a bal térdben már semmilyen elváltozást nem talált a diagnózis!

A fájdalom a kezelés megkezdését követően 1 héten belül teljesen megszűnt.


Sz. Krisztina tapasztalata

Július végén vásároltuk Öntől egy Magneter készüléket. Édesanyám elkezdte használni a ” Fülproblémák” programot szorgalmasan, mivel azt mondta neki az orr-fül-gégész szakorvos, hogy meg kell műteni a fülét.
Gyermekkora óta sebes a dobhártyája, valamint az úszótanfolyamon begyulladt nagyon a füle. Amikor a ct-vizsgálat után visszament, közölte vele az orvosa, hogy a gyulladás teljesen eltűnt, valamint a szervezete elkezdte gyógyítani önmagát, gyógyul a dobhártyáján a seb. Megúszta a műtétet!

Szeretnénk Önnek is külön megköszönni a szakmai hozzáértést, a biztató szavakat. Anyukám esete ad egy kis plusz reményt az én számomra is, hogy a készülék a saját problémámra is alkalmazható. Tudom, hogy sok türelemre van szükség hozzá, és meg kell adni a szervezetnek a lehetőséget a regenerációra.

Isten adja, hogy hasonló híreket írhassak magamról is. Kívánok a munkájához további sikereket és egészséget!

Sz Krisztina

J. Karolina tapasztalata

Üdvözlöm kedves Zoltán !!

Szeretném elmondani, hogy nekem, mint “Hitetlen Tamásné”-nak kellemes tapasztalataim alakultak ki a gép és a terápia használatával kapcsolatosan.Gondolom emlékszik arra, hogy mennyire nem hittem a kezelésben. Többek rábeszélésére próbáltam ki és örülök, hogy megtettem. Izületi és deréktáji fájdalmaim enyhültek.

Tudom, hogy új embert nem tud faragni belőlem ( ezt azért nehezményezem ! ), de a fájdalmaimat elviselhetővé teszi. A koronát a szédüléssel kapcsolatos kezelés tette fel, nem szeretném elkiabálni, de azóta minden rendben. A családban is eredményesen használjuk, pl. fejfájásra,allergiára, immunerősítésre stb.

Rendkívül szimpatikus volt az Ön hozzáállása, hozzáértése. Tetszett nekem, hogy nem volt erőszakos, rábeszélős, hanem hagyta, hogy saját tapasztalataink alapján ítéljük meg a kezelést.Nagyon köszönöm . A kezelések nagyon jó hangulatban teltek, a szomszédasszonyom és én mindig szeretettel fogunk visszaemlékezni ezekre a napokra, melyek nem csak jobb közérzetet, hanem jó hangulatot is adtak.

Jó egészséget és sok sikert kívánok a továbbiakban.

Üdvözlettel J. Karolina

S. Erzsébet tapasztalata

Tisztelt Fejlesztők, Forgalmazók!

Lehetőségem nyílt rá, hogy a Magneter készülék segítségével gyógyuljak háziorvosom rendelőjében. Gerincsérv panaszával fordultam orvosomhoz, a combokba kisugárzó erős fájdalommal. Már az első kezelés után eltűnt a fájdalom az egyik combomból. Később máshol – így a csigolyáknál is – mérséklődött.

A mozgásképességem sokat javult, az ismerőseim számára is feltűnően. (A Gerinc-reuma-izület és a Porckorongsérv CD-ket használtuk felváltva, összesen 10 kezelés során.) Nagyszerű az is, hogy lakhelyem közvetlen közelében vehettem részt a kezeléseken. Köszönet a fejlesztőknek, forgalmazóknak és természetesen az orvosomnak, hogy lehetővé tették a gyógyulást. Szeretném, ha minél több sorstársam részesülhetne ilyen segítségben.

Köszönettel:
S. Erzsébet

Egy háziorvos tapasztalata Budapestről

A Magneter mint fizioterápiás lehetőség és a Moksa elixír mint homeopátiás csoda mindennapos munkámat kiegészíti, segíti.

Azért is szentelek erre plusz időt, mert megéri, meggyorsítja a gyógyulást.

Betegeim – így én is – elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Eddigi néhány hónapos használattal látványos a javulás

 • a gerincbetegségeknél (derékból alsó végtagba sugárzó fájdalmak),
 • az érelmeszesedés különböző tüneteinél (fülzúgás, érszűkület okozta lábfájdalmak…)
 • a körömgomba is lassan de biztosan javul, amit a Magneter mindennapos használatával tapasztalunk, ezt havonta készült fényképekkel dokumentálom
 • Alzheimeres betegemnél heti 1-2 alkalommal használom a készüléket. A kezelések alatt és utána néhány óráig az addig sápadt beteg arca rózsaszínné válik, szeme élénkebben csillog, határozott a memóriajavulás!

Jó döntést hoztam, mikor önkormányzati pályázati segítséggel a Magneter Professzionál készüléket megvásároltam.

Háziorvos lévén – rendelési időben, külön kis helyiségben a betegeim gyógyszeres kezelése kiegészítésére vagy gyógyszer helyett használom (ingyen).

Tevékenységemet – ha időm és lehetőségem is úgy engedi – szeretném kiterjeszteni nem csak saját praxisbeli betegeknek is lehetőséget biztosítva a Magneter használatára.

egy újpesti háziorvos

Katalin tapasztalata Budapestről

Kedves Zoltán!

Igéretemhez hiven beszámolok a Magneter használatával kapcsolatos kb.6 hetes tapasztalatomrol.

Alap helyzet: 62 éves vagyok 2 oldali csipőkopással kb 6-7 éve küszködök, ,mütétre előjegyezve áprilisra.,alig mozdultam ki, mert a járás is fájdalommal járt,ha muszáj volt, akkor fájdalomcsillapitót szedtem, hátha sikerül elkerülni a mütétet ezért kezdtem a kezelésekbe,ill. a Magneter használatába.

EDDIGI EREDMÉNYEK:a fájdalmaim ha 100 % volt az ezt megelözö akkor 30-40%-ra csökkentek-,-megjegyzem, hogy vannak napok mikor ez a szám-ki tudja miért- 60-70…, fájdalom csillapitot- pl. algopirin-…csak ekkor használok apro dolog ,de igen fontos, a zoknim felhuzása nem okoz már nehézséget és fájdalmat,a lépcsön lefele már normálisan,folyamatosan tudok közlekedni, a felfele is sokkal jobb, de valószinü a sulyom is hozzájárul a nehézségekhez..

Az éjszakákat végig alszom, szemben a használatot megelözöen,amikor minden fordulásra felébredtem, mert fájt.

Röviden ennyi jutott eszembe…Ja és a környzetem is észre vette a változást, a bátyám azt mondta, hogy lehetnék a Magneter “arca”,mert annyira másképpen mozgok…hogy reklámba is beillenék…ha lett volna elötte video, “ilyen volt ,ilyen lett” ráadás, hogy Szilvesztekor- akkor már 3 hete használtam napi 2 alkalommal, -tudtam táncolni rokyt,keringöt…amit utoljára kb 2-3 évvel ezelött…igaz, hogy utána 2 napig izomlázam volt, ill. sokat feküdtem a Magneteren…de nagyon boldog voltam, hogy ujra táncolhattam.,,s jut eszembe a használat elött 1 órai utcai jövés menés már nehézkes volt,fájdalommal járt, most vannak napok, hogy több orát is tudok csavarogni…..

Remélem ez még csak jobb lesz, ha nem, azaz késön kezdtem bele, akkor is megérte, mert most sokkal jobb….

Remélem kimeritö levelet irtam….ha bármit kihagytam ami Önöket érdekli….állok rendelkezére,
üdvözlettel Katalin

Emma tapasztalata Vásárosdombóról

Kedves Zoltán!

2010. november 05-én vásároltam Öntől egy PROFI Magneter készüléket és szeretném megosztani a tapasztalatom másokkal is, hogy bátran merjék használni .Az alapbetegségemre használtam , spondylolisthesis, 1 éve műtöttek, a műtét jól sikerült, de azért fájdalmaim voltak. 1 héten keresztül reggel és este használtam az ajánlott lemezeket.

Tapasztalat: A fájdalom megszűnt, és azóta nem szedtem fájdalomcsillapítót.
Valamint ezeket a lemezeket használva megszűnt az emésztési panaszom, nem püffedek. Jól érzem magam a bőrömben.

Próbálom környezetemben népszerűvé tenni, hogy minél több ember érezhesse jótékony hatását.

Köszönettel: Vásárosdombóról Emma

Bokk Zoltán, saját tapasztalat

Szeretném megosztani Mindenkivel egy személyes tapasztalatomat:

18éves korom óta szenvedek a parlagfű allergiában. Az állapotom az utóbbi években annyira rossz lett, hogy asztmás fulladás is jelentkezett az allergia tünetek mellé, gyógyszerek, szemcseppek és orrcseppek nem használtak, szemem begyulladt és és csak egy nagyon erős injekció beadását követően lettem tünetmentes.

Ebben a szezonban, magamon (is) teszteltem a Magneter hatásosságát.

Augusztus első felétől naponta kétszer (reggel és este) kezeltem magam a mágneses biorezonanciás készülékkel.

….és jött az augusztus 20-a utáni időszak, és a kellemetlen tünetek NEM JELENTKEZTEK.
Már szeptember eleje van, és semmilyen gyógyszert nem kell szednem, teljesen tünetmentesen élem a napjaimat.

Akkor érzek egy kis szemviszketést amikor erős szél van, és keveri a pollent a levegőben.
Ajánlom mindenkinek aki szenved ebben a borzasztó “betegségben”.

Etelka tapasztalata Várpalotáról

Kedves Zoltán!

Kérésére megosztom az alábbi tapasztalataimat:

Több Magneter lemezt használok. A harmadik kezelés után javulást éreztem, 1 hét után a gyomorsav túltengésem és a puffadások is megszűntek. A jobb tenyeremen egy 5 forintos nagyságú ekcéma jött elő, ami a további kezelések után elhalványult. Sokszor volt epe problémám is, de azok sem jelentkeztek a kezelések óta.

Vigyázok néhány étel fogyasztásával.

Energikusabbnak és mozgékonyabbnak érzem magamat.

A 92 éves dédipapánál ugyanez elmondható. Lelkes használója a készüléknek, több programot használtunk.

Sajnos nála az orvos kezdődő parkinson- kórt állapított meg. Reméljük, hogy sikerül megállítani az állapot romlását.

A készülék a mi családunkban jó szolgálatot tesz.

Üdvözlettel: Etelka

József tapasztalata Egerből

Tisztelt Bokk Zoltán Úr !

…. ezév március 14-én stroke diagnózissal kórházba kerültem. Hat heti kórházi ápolás után egy hónapra rehabilitáció következett amelynek része volt a (kórházi) magneter kezelés is. Ezt követően kerültem haza úgynevezett házi ápolásra. Ekkor kerestem meg Önt és vásároltam meg a Magneter HM-01 készüléket. Naponta legalább 2-3 órát használom és véleményem szerint jelentős mértékben ennek köszönhető a gyors gyógyulás. Kiegészítő kezelésnek talpmasszázsra járok hetenként egy alkalommal egy órás kezelésre. Hetenként kétszer egy órás tenisz edzésre járok de szigorúan csak edzővel játszom mert a futás még nem megy. Két hete kontroll vizsgálaton vettem részt és az orvos azt mondta, hogy ilyen gyors gyógyulást-ebből a betegségből- Ő még nem látott. Nem tudom, hogy melyik kezelés segített a gyors gyógyulásban , de úgy gondolom, hogy nem a tenisz és nem a talpmasszázs, de napról-napra jobban érzem magam.Úgy gondolom, hogy a magneter készülék sokat segített ezért rendeltem az új programokból is.

Tisztelettel: József (64 éves) egy strokeból gyorsan gyógyuló egri ügyfelük.

Dóra tapasztalata Budapestről

MagneterMed Bokk Zoltán Részére!

17éves vagyok, és a Szüleim vásároltak Zoltántól egy Magneter Profi készüléket. Erős tavaszi-virágpor allergiával szenvedtem minden évben. A tél közepétől Édesapám minden nap erőltetett rá a Magneter kezelésre.

Most hogy elmúlt a tavasz, és már a nyár közepén járok, boldogan tapasztaltam hogy az allergiám nem jött elő, nem kellett gyógyszert szednem, naponta 2 zsebkendőt használtam.

Megszerettem a kezelést, mert közben tudok olvasni, tanulni vagy zenét hallgatni.

Köszönöm a szüleimnek hogy ráparancsoltak a Magneter kezelésre.

Édesanyám is kezeli magát, és úgy érzi-tapasztalja nem romlott tovább a látása.

Apukám a magas vérnyomásra szedett gyógyszereit tudta elhagyni, teljesen rendben tartja a várnyomását a naponta-kétnaponta történő kezelés.

Nagymamám is rendszeresen jár hozzánk, Ő is több programokat használ, azóta szinte szalad, alig tudok vele lépést tartani.

Dóra

Ilona tapasztalata Érdről

Kedves Zoltán.

Kérésére az alábbi tapasztalatokról tudok beszámolni:

Ilona vagyok, 57 éves, és folyamatosan rosszabbodó leleteket készítettek a csontritkulásomról. 2010 elején vásároltam a MagneterMed-től egy Magneter Home készüléket, és az alábbi tapasztalatokat szereztem:
Most voltam az évenkénti csontritkulás vizsgálaton, és az orvosom legnagyobb meglepődésére javulást állapított meg.

A férjem András (61é) több Magneter programot használ, és amióta rendszeresen kezeli magát, a prosztatája rendben van, pedig 2-3 havonta visszatérő problémákkal küszködött.

Köszönjük MagneterMed.

Üdvözlette: Ica

Zoltán tapasztalata Székesfehérvárról

Tisztelt Druszám.

Én rendszeres használója vagyok a Magneter Profi készüléknek, és ezeket tapasztaltam:

 • Nekem a cukorszintemet csökkentette, amit a háziorvosom hihetetlennek tart.
 • Feleségem a programok hatására február óta fogyott 4,5 kilót. Azóta nőgyógyászati problémái sem jelentkeztek.
 • Édesapámnak (65 éves és dohányzott) erős érszűkület volt a lábában, folyamatosan zsibbadt és fázott, a buszmegállótól a szülei sírjáig meg kellet állnia 3szor 4szer pihenni. Amióta (vettem neki is egy Magneter gépet) rendszeresen használ több Magneter programot, egyre jobb állapotban van. Először azt tapasztalta, hogy a zsibbadás és lábfázás szűnt meg. Majd boldogan tapasztaltuk, hogy a buszmegállótól a szülei sírjáig nem állt meg pihentetni a lábait. Most nyáron a nyugdíjas társaival kirándulni-túrázni jár.
 • A testvéremet szoktam kezelni és nagyon jó hogy Magneter Profi készüléket vásároltam, mert a kezelés erősségét állítva hatásosabban tudom kezelni, mert 115 kg és kövér.

  Köszönjük a gyártónak és a MagneterMed-nek hogy visszakaptuk az egészségünket.

  Üdvözlettel a Magneter Med-nek és Zoltánnak – Sok sikert.
  Zoltán

Tibor tapasztalata Budaörsről

Tisztelt Magnetermed!

Nagyon örülök a Magneter készüléknek, és áldom a megérzéseimet hogy megvettem a Magneter PR-01 készüléket a hozzá tartozó terápiás lemezekkel.

A 17 éves fiam a tél közepén hazajött az iskolából, és nem érezte jól magát. Megmértük a lázát, és 39fok volt. Én azonnal belenyomtam 2 pohár vizet, és ráfektettem egymás után 3 programra. Utána lefeküdt aludni. Másnap reggel lázmérés: 37,2. Megint rá a Magneter kezelésre, majd délután még egyre, és este még kettőre. Vasárnap már nem volt láza. Hétfőn ment iskolába.

A 17 év alatt láttam már lázat, betegséget. Ilyenre nem volt példa, hogy ilyen rövid idő alatt elmúlt volna. Véleményem szerint ez csakis a Magneter készüléknek köszönhető.

Pollenallergiája is van a Fiamnak, amit fogunk kezelni július közepétől, az eredményekről majd beszámolok.

Szüleim miatt vásároltam meg a készüléket, és azok a fájdalmak amikre állandóan panaszkodtak: fáradtság, ízületi fájdalmak- elmúltak, és kicsattannak ez erőtől és egészségtől, sokat járnak piacra és vásárolni, szinte sosem fáradtak.

Üdvözlettel: Tibor

Csilla tapasztalata Egerből

Állandó menstruációs fájdalmaktól szenvedtem, de amióta használom a Magneter készüléket, panaszaim nem jelentkeznek. Nőgyógyászati téren is MINDEN RENDBEN!

Tisztelettel: Csilla.

Gábor tapasztalata Ajkáról

Tisztelet MagneterMed, és Bokk Zoltán.

A kérésüknek megfelelően és ígéretemet betartva az alábbi tapasztalatokról tudok beszámolni:

Porckorong sérvtől és vele járó fájdalmaktól már csak bottal tudtam járni, csomagot vinni nem tudtam és minden mozgás fájdalommal járt. Ezenkívül a dohányzástól és a zsíros ételektől erős érszűkület van a lábamban, zsibbadás-állandó hidegérzet-nehézkes járás tünetekkel. A testvérem vásárolt tavasszal a MagneterMed-től egy Magneter HM-01 készüléket, és az Ő erősködésének engedve próbáltam ki a Magneter készüléket. Már pár kezeléstől kezdtem jobban érezni magam. Úgy döntöttem, hogy én is vásárolok egy Magneter készüléket. Én a Magneter PR-01 Profi készüléket vásároltam meg Zoltántól, és hihetetlen javulásról tudok beszámolni:

Kezdem a porckorongsérvvel: Egy hónap kezelés után, nem csak a botot tudtam elfelejteni, hanem tudok segíteni bevásárlásnál a feleségemnek, és az autóba beszállás és kiszállás úgy megy, mint fiatalkoromban.
Az érszűkület tüneteim elmúltak, végre nem fázott a lábam nyáron, és nincs a zsibbadás a lábamban. Már többször sétáltunk a feleségemmel, aki nagyon boldog, hogy ismét fiatalosnak talál. Feleségem is használja a készüléket, és az ízületi panaszai elmúltak. Használ több programot, és azóta nem betegeskedik

. Használunk még mindketten több programot, a feleségem fogyott 1 hónap alatt 2,5 kilót (én 1,5et).

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Köszönet a Magenternek, és azoknak az orvosaknak akik részt vettek ennek a csodás készüléknek a fejlesztésében, és köszönet Zoltánnak a sok tanácsért és segítségért.

Üdvözlettel: Gábor (56év) Ajkáról